Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bild i mina tankar ...

 

 

 

Jag smeker din skugga

med mina spridda tankar

dina små kyssar

regnar på min sköra kropp

tagit död på min sorg

en levande känsla skapas

vi blundar

hållit fast den skira stunden

vår trygghet

ditt värme omsluter mitt väsen

och kärleken talar ...

 

 

... sakta

sakta ...

 

 

... tinar du av

mitt isiga hjärta.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 747 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-30 13:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande vackert!
2021-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
vackra ord, som jag vill smaka på - "en levande känsla skapas - och kärleken talar... - .... sakta sakta - ... tinar du av mitt isiga hjärta"
2015-03-31

  Teresia Ridell
Varmt, innerligt berörande.
2015-03-19

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2015-02-03

  bumerang
Vacker ömsint läsning.
Man gärna läser om och bor in sig i.
2015-02-03

  Minkki VIP
betagande...
berörande...
intagande
2015-02-03

    ej medlem längre
Jättefin denna..
2015-02-03

  Järnkatten
Hoppas innerligen att din mottagare tar in denna underbara text...
2015-02-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och underbart vackert...
2015-02-02

  Lars Hedlin
Varm och mycket fin!
2015-02-01

  Peter Olausson VIP
sakta, sakta...så levs det riktiga livet, så njuts den äkta kärleken. Fin ton i din dikt!
2015-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert diktat!
2015-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet!
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Kärleksvarm!
2015-01-30

    ej medlem längre
En stark och mycket vacker text.
2015-01-30

    Birgersdotter VIP
Underbar känsla i dikten
2015-01-30

    ADI Nehlin
vacker och berörande
2015-01-30

  Quasimodo
Ger en skön och värmande bild av vad kärlek kan göra.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One