Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mig


jag är gatukonsten dragen över linjerna
böjningen i kvarteret och lampan som lutar
jag är det dragna över gråheten
det barfota avtrycket i asfalten
tankarna begravda mellan mellanrummen
ja
jag är en formidabel melodi 
en motsättning och ett utropstecken
jag är
mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-30 13:10



Bookmark and Share


    Billy Andersson
bra!

2015-02-06

  Engel
Att så oförblommerat beskriva sig själv och sina ord just med orden, precis så som de/du är.
Hur kan du med? Ja, det är ingen retorisk eller värderande fråga. Jag vill verkligen veta.
2015-01-31

    ej medlem längre
Fullständigt underbar! Både du och texten!
2015-01-30

  evana
Ja och du är allt som syns i detta underbara uttryck!
2015-01-30

  Nanna X
den var superfin. bokmärke!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP