Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sägmig

Säg, vem är du jag ser
i ögonvråns skimmer
flämtande i nacken
knackandes på min axel

säg, inte vill du väl
bara sänka spegelns bild
tysta glädjande ord
svepa lyckan bort

säg, när fann du mig
länge sen kan tyckas
aldrig flytt sin väg
borrat sig djupare in

säg, du som skymtas
som får självkänslan dallra
fast jag vet jag duger
du som får hjärtat tvivla

säg, självförtroende är nog ditt namn
Ewa Ärlebrant




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-31 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant