Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Maze

Rat race, rat race
running blindly through the maze
Rat race, rat race
gone without a trace
Empty, vacant, stare,
lost, belittled, benevolent, care

Whatever you say
Whatever game you play

Mind erased in racing
mad, blind
endless pacing
Have one, have two, have three
Wind up, wind up tight
then come to me....




Fri vers av Elisabeth H
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-31 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en deckare skriven av Agatha Christie, Mordet på Orientexpressen eller varför inte Råttfällan ;)

Riktigt kul läsning, och bra...
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H