Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik i himmelsk vitt



Jag är din prinsessa

du är min prins

känslan av romantik flödar

härligt rum av himmelsk vitt

ljuvliga dofter rosa rosor sprider

här och nu älskar vi gränslöst

glömmer tiden för en litet tag

och vi blir ett med kärleken




Fri vers av Eliza-69
Läst 368 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-31 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VArmt gott härligt!
2015-02-09

    ej medlem längre
Härlig fin kärlek.
2015-02-03

  Nannie
så vackert
2015-02-03

    ej medlem längre
Oh,vilken fin text!
2015-02-01

  Carina Bendix
Åh, vilken underbar, ljuvlig text. Jag känner doften av rosorna. Tack för den upplevelsen. Jag tror jag spinner vidare på den fantasin.. ;)
2015-02-01

  ULJO
Härliga kärlsekskänslor
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69