Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att framtid är svårt att sia. Tyder detta ej att farhågor är ett måste att vänta.


hindrad sikt ej hindrad framtidsutsikt

När luften ligger tung, när dimman hindrar sikt.
Då kroppen inte längre känns ung,
Och man tampas med minnets svikt.
Finns hopp bakom nästa krön?,
Sträcker solens strålar sitt ljus?
Kommer åter ungdommens känsla så skön?
Kommer åter värme i kropp och hus?
Säg varför skulle vägens ände vara här?,
Säg varför är det slut för att man framtiden ej vet?
För varje fumlande steg, man något nytt lär.
Då solen åter letar sig fram kan känslan igen bli het.
När dimman lättar kan nog livet åter hållas kär.
Det enda man vet är att man aldrig vet.




Övriga genrer av dyrkandebläck
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyrkandebläck