Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undrar om hur

Läppar darrar. Ögon tåras.
Varför?
Varför skall mitt liv försvåras?

En hand sträcks ut mot mig.
Lycka.
Är dina avsikter goda säg?




Övriga genrer av dyrkandebläck
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyrkandebläck