Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksförklaring till det vackraste

Något så vackert som dig har jag aldrig tidigare sett.
Du får mig att tappa både sans och vett.
Att du valt att gå vid min sida skänker mig oerhörd lycka.
Nu tar jag väll i så jag spricker kan tycka.
Men sen jag fick dela mitt liv med dig, kommer jag aldrig mera tycka synd om mig.
Du är mitt ljus och mitt allt.
Du skänker mig värme i mitt bröst där förr var så kallt.
Att få vandra livets stig med dig gör mig till världens lyckligaste man.
Tänk att av alla det var dig jag fann!




Bunden vers (Rim) av dyrkandebläck
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-31 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyrkandebläck