Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäker förälskad

Säg mig varför du vandrar bredvid mig?
Söker du trygghet? Eller är det kärlek som håller kvar dig?
Är vi vilsna eller har vi nått förstått?
Hur det än är, så har jag aldrig bättre mått?
Den värme du skänker, är den blott för mig?
Eller betyder det inget säg?
Om du vill stanna så öppnar jag min dörr.
Men om du vänder så blir mitt liv som förr.
Kan vi ej tillsammans, bygga något nytt?
Och låta allting så vackert bli förbytt.
Har du dom känslor jag tror jag ser i dig?
Kan det så vara, att du känner nått för mig?




Bunden vers (Rim) av dyrkandebläck
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-31 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyrkandebläck