Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga slut

blomman växte upp till ett monster
som raserade fotbollsplanens klätterträd

åskådarna blev tvungna att börja simma
trampa igenom vindruvorna till saft

den dracks upp av törstiga strupar
en medicin som förändrade perspektiven

för alla inblandade besannades farhågor
som bara kunde leda till lyckliga slut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-01 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson