Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter, 7 år, tyckte hon fick för lite mammatid


Ur minnets arkiv






Ska det vara på det här viset
så vill jag inte vara här!


Kära barn
var vill du då vara?


Inte vet jag
så jag stannar väl ett tag till!


Fick en rejäl tankeställare





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-02-01 11:06



Bookmark and Share


  Linil VIP
Sånär som den sista raden en lysande dikt!
2015-08-17

  ~Snöflinga~
Hon vågade i alla fall säga ifrån <3
2015-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är i alla fall gott att vara efterfrågad...
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Jaa, inte lätt att alltid
räcka till
2015-02-02

  Connie
Skönt att bli sedd och bekräftad!
2015-02-02

  Valter Örn VIP
Jag vet inte om det är relevant i det här sammanhanget, men Hagge Geigert svarade när en reporter frågade om han trivdes med livet: Jag tycker motsatsen verkar så tråkig!
2015-02-02

  ULJO
Så är det med barn ärliga och uppriktiga.
2015-02-01

    Birgersdotter VIP
Ja barn säger sanning-och man får sig nyttiga tankeställare ibland
2015-02-01

  Marianne Räf
Din lilla dotter visste iaf
att säga ifrån, på sitt sätt.
2015-02-01

  Maj-Lis VIP
Av barn får man höra sanningen
2015-02-01

  KattenKin VIP
Ja man får höra sanningens ord från sina barn!

Fint skrivet!
2015-02-01

  Anya VIP
Bra! Att ens dotter kan uttala dessa ord är ju strålande. Känner igen mig i dottern.
2015-02-01

  bumerang
Du fångade det outsagda.
Hur ofta missar vi inte det?!
Så blev det då en mening i
Det till synes "meningslösa"
2015-02-01

    ej medlem längre
Barn har en förunderlig förmåga att se klart på livet...
2015-02-01

  Lars Hedlin
Brilliant!
2015-02-01

  Ingrid Trolle
"Ur barns och spenabarns
munnar skall vi höra sanningen",
tror jag det står någonstans
i bibeln.
Tack för att vi fick denna
påminnelse som är mycket
tänkvärd!
2015-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt minne bevarat och tänkvärt.
2015-02-01

    ej medlem längre

känns inom detta ...
2015-02-01

  louisegirl
Bra skrivet!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP