Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyttedagis

Drar på mig osynlighetsmanteln

genar genom hemköpskogen

här är kulorna i samma påse

marken bär vi hittar här

sätter mig i kroppen delar andetag med mossan

nedärvd glömska fotosymbios

på alltid samma plats öppnar celldelningen nya vägar

gör världen rund igen sin egen fortsättning

som hundars socialitet nosar fram berättelser

medan mullskiktet mumlar om kommande vatten

sitter vi i en ring som svampar eller vargar

träden andas under tiden




Fri vers av svernbygrabben
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-02 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben