Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värst på kvällen

Känner mig tom, det är som värst på kvällen.
Snälla ta mig här ifrån.
Vill inte vara kvar, känner inte du som jag?




Fri vers av Josephine J
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephine J
Josephine J