Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konversation med sig själv....


Dialogen

Har du funderat färdigt på det?
Om du har det, varför då?
Om du inte har gjort de...
Varför ens säga att du älskar mig?!

Du ljög i en månad. Du sa det i en månad, men du ''menade'' inte..
Vad menar du då?!
Om du inte älskar mig. varför sa du det då?

Jag gjorde allt för dig.. och nu säger du ingenting..
Låt tiden ta sin tid.. vadå..
Genom att glömma varandra?

''Dränka sina känslor. Jo, det som vi va så bra på... ''
Men jag är färdig nu.

Vad hade vi egentligen tillsammans?
Mer än sex och kyssar?
inget mer.. tror jag..

Men varför var vi då tillsammans i ett år?
Vi hade väl inga stora problem. jo, förutom ett..
men de var också det. och sen var det där,,, och sen jaaa!
Vi hade problem,,men vi älskade varandra.

Jag vet inte varför, du inte har hört av dig.
För idag skulle det vara vår årsdag..
Ett år sedan vi bestämde oss för att bli partners.

Det var du som skrek ut på puben, att du älskar mig!
Vad hände där efter?
Jo du sade att du ville gifta dig med mig!

- Nu sitter jag här och skriver, i väntan på dig....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Josephine J
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-12-09 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephine J
Josephine J