Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cried the hole time When I wrote it..


Invisible

I do everything for you
I swallow my feelings everyday when I see you
just because to make your life a little easier

But now I keept myself from those feelings
for a long time now

And you don't even look at me when we cross our ways

I'll gave you everything
but you can't even treat me like a human
You're ignoring me everyday like I don't exist
And you have no idea how much it hurts

I'm here...
I miss my friend
I miss you... come back!




Fri vers (Fri form) av Josephine J
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-19 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, gripande, snyggt
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Josephine J
Josephine J