Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Borta

i oändligheters oändligheter
borta

hör du när jag ropar?

om en oändlig ändlighet ses vi igen
mamma




Fri vers av Månika
Läst 208 gånger
Publicerad 2015-02-03 00:01



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande text.
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Månika