Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagt kort ligger




Hon var en hängiven kortspelare

Ansåg sig vara varm och kärleksfull
kallade sig Hjärter dam

Hon var en dålig förlorare
anklagade de andra för fusk



Ramlade och ville ha hjälp att komma upp

Mannen som skyndade sig fram såg vem det var
stod tyst en stund
och sa

Lagt kort ligger




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-02-03 09:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En rolig (och smart) historia.
2015-02-05

    ej medlem längre
Karma är ute och går överallt.
2015-02-05

  Valter Örn VIP
Den som sig i kortleken ger; får leken tåla ;)
2015-02-04

  Anya VIP
Jaa jag kommer att tänka på Bibelns "öga för ett öga". Fast i samma bok står det ju att man ska vända andra kinden till. Jag tror jag väljer det alternativet även om jag blivit anklagad för fusk. Intressant kortnovell.
2015-02-04

  Connie
Grymt bra, med inslag av humor! Gillas!
2015-02-04

  Marianne Räf
Hårt, men så kan det ju vara, ibland.
Bra fångat!
2015-02-04

    Dan Myrbeck
Man kan inte ha tur
i både kärlek och
spel.
2015-02-03

  Teresia Ridell
Lite skämtsamt med fullt allvar..,ja ofta blir det lite som man ger är det man får..
Mycket bra skrivet !!
2015-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En text som talar för sig själv! Bra skrivet!
2015-02-03

  louisegirl
Ja så är det, synden straffar sig själv
Så bra framfört!
2015-02-03

  Lars Hedlin
Stark och stor känsla
2015-02-03

    ej medlem längre
En STOR och talande text!
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Talande dikt om hur det ofta är...
2015-02-03

  Rise Little One
Grym berättelse!
2015-02-03

  Ingrid Trolle
Mycket snyggt
skaldat. Synden
straffar sig själv
2015-02-03

    ej medlem längre
Oo, ja lagt kort ligger, eller som man bäddar får man ligga..
2015-02-03

  KattenKin VIP
Verkligen snygg story, bravo!
2015-02-03

    ej medlem längre

Denna var bra, verkligen ...
rymmer ... verkligheter ...
2015-02-03

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP