Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till kvinnan pΠtrottoaren

jag ser henne gå tungt. hon är stor. men inte direkt fet.
1.85 kanske. 80 kg? för fan, minst 85.
jag vill ta tag i hennes mage. inget löst prat idag.
\"följ med\"
\"...\" är vad jag vill ha som svar.
ta hem henne och lägga henne på bordet. musik. en liten segerdans.
hon e stor nu, större än på gatan. jag ställer mig på en pall bakom henne och trycker in den. ingen reaktion. jag är en kåt liten treåring som knullar cirkusBerta med tusentals kaninstötar. jag är en städare som hissat upp mig till frihetgudinnans röv, gnider mig, visslar och sjunger. jag är en fluga som satt mig i hennes rövhål. jag är ett grässtrå som kittlar henne i röven medans ett monument till man knullar henne på sängen. jag är...




Övriga genrer av fritz
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-04-10 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz