Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trams

Ögonen kan visa så mycket..

Pupiller små
oärligt ändå.
Pupiller vida
av kärlek lida.

Själens speglar
visar nederlag och segrar.
Uttrycker agg såväl som ömhet
ibland lust så smältande het.

Sorg djupare än havet bor däri
ibland förvåning och djupaste bryderi
Glädje skiner ibland som sol
allt uti ögats milda pool.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-03 18:48



Bookmark and Share


  P-E-H
Vackert och sant. Applåd!
2015-02-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångandes
2015-02-08

    ej medlem längre
Stämmer så väl...

2015-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Precis!
Ögat är själens spegel.
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H