Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gudomliga osten

kära..
två suddiga män spelar på tysta fioler
en meter åt höger men en arab sjunger på radio
det finns en bit ost i huset och vi pratar inte med varann
det kändes kyligt i kylen och jag sa inget.
osten? det är en tyst skitost. fransk.

erkänn att du tycker om osten. att du vill gå och smaka på den.
ok. den ser bra ut. en fin ost. antagligen inte fransk heller..
vad har du emot frankrike? en fin svensk ost. artig och väderpratande.
gå dit gå dit! du har en hel ost för dig själv...

det är gjort! jag ät av osten som först smakade gummi men växte i munnen
och vann min respekt. en trogen ost. adlig och kristen. kungligt blod och ärliga avsiker..
den är tråkig. det förstår jag nu. funktionell på alla vis men utan visioner
och framtid. det är bara en vanlig jävla ost! en älskvärd mejeriprodukt på alla vis.




Övriga genrer av fritz
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-04-10 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz