Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är skriven Till Minne av Ödmjukheten...


Vad är värt att stå upp för?

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på alla megafoner

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på enkla "sanningar"

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på krig och konflikter

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på alla tyckasigpåare

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på de som ej vill skrika

Hör mig!
Se mig!

Blir trött på mig själv...

Jag sätter mig ner
Tills jag orkar stå upp

Hör mig!
Se mig!





Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-04 12:15



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jag känner likadant som du..............
2015-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Text att ta till sig och fundera på!
2015-02-14

  Lars Hedlin
Bra starkt och intensivt i ton och känsla Hög igenkännande factor!
2015-02-05

  walborg
Du försöker peka på något knas i vår tid här - bra!
2015-02-04

  lodjuret/seglare VIP
Som seglat på en grynna
när som något visat sig begynna
spelas upp på livets estrader
de mest simpla av charader
vart skall väl allt detta mynna?

2015-02-04

  Bibbi VIP
Begrundar och tänker...
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia