Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vaggande nunnan

en nunna vaggar fram.
vi har spänt en gitarrsträng i vägen
nylon, d-strängen..
det är en särskild akustik i kyrkor, kanske även i nunnor..
nyfikna grabbar..nyfikna nyfikna
ramlar hon i d?
d-moll?
kanske dur?
en plaskande psalm i d när hennes nunnhydda slår i det sexhundrafemtiosex åriga golvet där de lyckliga fick begravas. back in the day.




Övriga genrer av fritz
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-04-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz