Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förlåtelse väntar

tränger in i det otäcka, fula

som omsluter världen med pansar

måste förstå drivkraften

hos en ung flicka att klä sig i hijab

ansluta sig till Islamiska Staten

lämna föräldrar, syskon och vänner

för att hylla död och martyrskap 

välja bort livet som är 

för ett löfte om ett paradis

dit hon inte kommer

med blod på sina händer

evigt hänvisad till ett mörker

och ingen förlåtelse att få

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-05 00:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ja, vad driver en terrorist över huvud taget? Altruism är nog bara en del av svaret. Intressant och väl formulerat.
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP