Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt

Klarare blir det aldrig

än när dimman lättar

från ögonglobens suddiga lins

inpuppad av spindelväv och rök

förvandlingens magi öppnar

kraniets sinne av syre och syn

insuper

förnimmer

jublar

FÖRSTÅR till slut




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2015-02-05 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP