Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet kom för sent






Hon ville ha god tid på sig

Funderade på vilket tåg hon skulle ta



När hon bestämt sig
var stationen nedlagd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-05 10:49



Bookmark and Share


  Berth
Hon ville tydligen tänka över ordentligt.
2015-02-09

  ~Snöflinga~
Det är oftast viktigare att fatta ett beslut (rätt eller fel vet man ju aldrig förrän efteråt) än att inte fatta något beslut alls :)
2015-02-06

  stig wikman
INGA TÅG HON SÅG
BLOTT
VAR STATIONEN LÅG.

KRAM , MARITA,
2015-02-06

    Dan Myrbeck
Haha - känner igen mig när det gäller beslutsångest!
2015-02-05

    Birgersdotter VIP
Väldigt tänkvärt och bra skriven..bäst att ta chansen när den kommer...
2015-02-05

  KattenKin VIP
Ja man tänker att det kommer flera tåg, men tillslut har nog även det sista gått.


2015-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske bättre med lite spontanitet! Inte planera för mycket i livet. Jättebra och tänkvärt skrivet!
2015-02-05

  Ingrid Trolle
Försiktighet i all
ära, men lite spontanitet
måste till annars har
tåget gått.
Väl formulerat med
fin bild frammanad.
2015-02-05

    Lena Söderkvist VIP
Ibland väntar man för länge. Bra sätt att berätta det på.
2015-02-05

    ej medlem längre
Ibland är det bästa att leva ut tanken.
2015-02-05

    ej medlem längre
Ha ha ha,gillar som fan!
2015-02-05

    ej medlem längre
Ibland måste besluten fattas blixtsnabbt...innan man ens hunnit besluta sig...
2015-02-05

  Marianne Räf
Så dax då! Gäller
å vara ute i tid!
Tänkvärda rader..
2015-02-05

  Rise Little One
Texten kan tolkas i olika sammanhang ... underbart skrivet!
2015-02-05

    ej medlem längre
Snyggt detta,
verkligen ...
2015-02-05

  louisegirl
Ja hur det kan bli, man ska inte fundera för länge..
Bara slå till ;)
Jättebra beskrivet!
2015-02-05

  Magdalena Eriksson VIP
kanske en annan station finns också en annorlunda kanske
hoppas det. Kärnfulla poet !
2015-02-05

  Anya VIP
jaa ibland straffar det sig att tänka för mycket. Undra vilka tåg man själv missat?
2015-02-05

    ej medlem längre
Jo, agera så fort man får tanken - det är en bra regel.

Snyggt beskrivet.
2015-02-05

  Lars Hedlin
Jobbigt
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP