Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ...

 

 

kan

vara en falsk fasad

som

flitigt använt

av skurken

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-11 09:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt när det är så...
2015-02-14

  Lars Hedlin
JA tyvärr kan det mycket väl vara just så! kram
2015-02-12

    Birgersdotter VIP
Så kan det tyvärr vara...
2015-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr, kan det vara så. Din dikt belyser detta bra.
2015-02-11

    ej medlem längre
Smärtsamt sanna ord.
2015-02-11

  Quasimodo
Ja, så illa kan det vara, fy på dom!!
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Kan vara svårt att genomskåda!
Bra.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One