Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. http://all-free-download.com/free-photos/daisy_pollen_flower_220533.html


När jag tänker på dig ...

 

 

 

Genom den vita natten

håller jag tätt intill mig

vårt gemensamma leende

längtan, en dyrbar pärla

från stearinljuset

och jag ler

mot vår nyskapande prosa

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-06 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sinnlig & vacker!
2015-02-10

    Birgersdotter VIP
Underbart fin och innerlig
2015-02-10

  Suss Petersson
Framtiden ett nytt blad..i beröring av det gamla..jätte fin
2015-02-07

    Dan Myrbeck
Fin. Ovanligt och bra med "vita natten".
2015-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackert du diktar om längtan, den oskattbara, som lever i oss alla.
2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!

2015-02-06

    ej medlem längre
Vackra ord som glimrar.
2015-02-06

  Teresia Ridell
Så ljuvligt vackert!
2015-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara två att skapa
en drapa då är det
bara att i sig lapa
och sen efter mer
ordgott gapa!
*************
2015-02-06

  Lars Hedlin
Underbart poeterat! Tycker om!
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One