Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur minnen ...

 

 

 

har vuxit ut

ur din ljusgråa present

 

en stickad tröja med v-ring

som framhävde min ungdom

du klädde av mig

bara med blicken

 

scenen etsar sig fast 

i minnen

blygheten dröjer sig kvar ännu

på kinden ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-06 12:30



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Ett minne som kan både ge glädje men även sorg
2015-02-07

  Lars Hedlin
Så härligt i känsla .)
2015-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint minne att aldrig glömma!
2015-02-06

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Man rodnade och sänkte blicken.
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One