Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig ...

 

 

... vila mot din arm

vi pratar fikonspråk

våra vanor

 

 

minns du

det vi aldrig haft?

 

 

tiden går

och tagit med sig

salta minnen




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-09 14:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten förmedlad med stor känsla!
2015-02-10

    ej medlem längre
Tycker om dina ord.
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-02-09

  Quasimodo
Här vilar en längtan i tiden som går, gillar "minns du det vi aldrig haft?"
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One