Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Nr 81 "Kom med mig, min schackvän"

Kom med mig
När vargen ylar

Kom med mig
När gryningen är ung

Kom med mig
När ingen håller dig i handen

Kom med mig
När marken gungar

Kom med mig
När du förättat ditt dop

Kom med mig
När ingen hör dig

Kom med mig
Förverkliga dig själv

Kom till mig
Genom speglar

Tills du finner
diamanten
i labyrinten
som dömde dig

© Christer Johansson 2015-02-07






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP