Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Dag och natt

Var dag
en byggsten

var natt
en länk




Fri vers av Petter Wingren
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-07 07:17



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mycket fint sammanfattat!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren