Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

 

 

ett rop i natten

 

vargar ylar i skogen

 

livet har sin gång




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-07 22:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra ordat/ kram
2015-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin haiku med dolda undertoner!
2015-02-08

    ej medlem längre
Starkt och kraftfullt!
2015-02-08

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt i sanning KRAM
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-02-08

  Angel of love
Ja lite otäck känsla fick man.
2015-02-08

  Quasimodo
Jag hör dem ända hit, lite kusligt blev det!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One