Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... (2015)

 

mellan 

det som sa

och det som aldrig sagt

 

är ett hav

av sårade känslor

 

 som inte går att bota




Fri vers av Rise Little One
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-09 12:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kommunikation är A och O...berörande och tänkvärda ord...
2015-02-14

  Lars Hedlin
Berör inom..kram
2015-02-10

    Birgersdotter VIP
Berörande skrivet-bra formulerat.
2015-02-10

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
2015-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärta förmedlar du i din berörande dikt!
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Går in i själ och hjärta.
Bra förmedlat.
2015-02-09

  Quasimodo
Smärtsamt och starkt för dess sårade känslor!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One