Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som pensionär





Har mycket tid
med det som känns meningsfullt


Ingen tid alls
med det som känns meningslöst




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-02-08 10:58



Bookmark and Share


  Connie
Lika bra att njuta av turen medan man är med på den!
2015-02-10

  Alicia Stenfors
Varför räcker inte tiden för mig då?
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet!
2015-02-09

    ej medlem längre
Underbart och friskt sätt att leva:)
2015-02-09

  Ingrid Trolle
Fin konklusion.
Ingen idé att titta
på en dålig melodifestival
när TV2 visar riktiga
suveräna musiker.
Skönt att kunna välja,
vilket du så bra visar
i din text.
2015-02-08

  Maria T
Härligt att vara pensionär
2015-02-08

  Heikki Hellman
Slående konstaterat. Det är även ditt varumärke!
2015-02-08

    ej medlem längre
Thats the way it is.....
2015-02-08

  Teresia Ridell
Vilken fin konst att kunna !!
2015-02-08

  bittemi VIP
Det är precis så det ska vara!
2015-02-08

  Anya VIP
Vilken härlig inställning. Önskar jag kunde säga det samma. Får jobba på det.
2015-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, varför ödsla tid på det utan mening! Bra skriftat och tänkt!
2015-02-08

  Valter Örn VIP
Kom att tänka på gårdagskvällen. I Tv1 meningslös melodifestival. Slog över till Tv2 där man kunde njuta av Charlie Norman, Alice Babs och deras generationskamrater. Vilka virtuoser inom musiken!
2015-02-08

    ej medlem längre
Du är en sann och uppfriskande livsfilosof!
2015-02-08

  Marianne Räf
Bra uttryckt!
Känner igen mig! :)
2015-02-08

  louisegirl
Precis så är det..
Bra skriftat!
2015-02-08

  Respons VIP
Låter som en idealtillvaro. Synd att man måste bli gammal för att komma dit.
2015-02-08

    ej medlem längre
Följa hjärtat ...
2015-02-08

  Lars Hedlin
Ibland får man känna just så..kram

2015-02-08

  Onomatoprofet VIP
"time you enjoy wasting is not wasted time" - Bertrand Russel, John Lennon eller nån tredje? de är oeniga om vem men det spelar ingen roll, det är bra sagt!
2015-02-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Göra det som är meningsfullt för dig, men ofta är det så att andras jobb gör fortfarande pensionärerna.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP