Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar fortfarande låten


sökandet efter barnEt

inne i
formen så som den var
är
egentligen
då innan så mycket kom i vägen
som ett moln av aska kan förstöra hela världar
kan även livet i sig
även om det som var alltid finns kvar om man putsar lite
sådär ni vet på ytan

på nyår fick jag en skiva av min granne
på den skivan spelades låten I am sailing
har inte hört den på sååå många år
när jag var barn älskade jag den
gick och sjöng mest hela tiden tills en dag då min far fick ett raseriutbrott och skrek till mig att det bara var knarkare som gillade den
sedan dess har det känt lite skamligt att tycka om den

sen dog min kära kusin
bara dog lixom
hans liv var hårt och tror han på många sätt mår bättre nu
sökandet efter barnet känns lixom klart
I am sailing home again
han till sitt
jag till mig själv igen
och alla andra som söker finner
barnet
slutet och början
på allt som är oändligt
om
igen




Fri vers av kråkan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP