Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanSke jAg inTe är någoT tivoLi

singel
och börjar gilla det
inser att jag inte är något tivoli
dejtar javisst
fast
va fan är det med folk?
ny trend verkar vara att skicka bilder på sina kön till vilt främmande människor
eller tycka det är bra att öppna sig för att dela lite sexuella tjänster till höger och vänster
om folk egentligen är upptagna eller inte spelar inte så stor roll
fast gnälla på religioner och vilken kass kvinnosyn folk har i andra länder är ok på något vis
trotts att alla
tydligen både kvinnor och män egentligen tycker det är helt ok att både förnedra slå och kränka varann
mmmmmmmmmmmmmmm
jag har försökt
faktiskt att anpassa mig
men
är helt enkelt inte något tivoli
bara en liten människa som skulle vilja ha kärlek
kärlek har jag i mitt liv
tänker nöja mig med det
har barn
vänner
släkt
och sist men inte minst
hund
jag är inget jävla tivoli
och tänker inte heller bli
urtråkig kan hända
men respekt för
mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP