Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hörDe mig själv

idag
på något vis
säga att jag väntar på dig
du
hörde inte
för det var inte dig jag tala med
men
jag sa det ändå
jag valde på något vis just då vilket liv jag tänker
se världen utforska det jag inte vet eller sett såklart
inte göra om
göra nytt

tack kära kära du
älskar dig för du fått och får mig hit
det vet du inte
kanske du aldrig kommer veta heller
men ändå
jag
hörde
ju
mig
själv

gör du?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt skrivit med känsla och längtan!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP