Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sååå jävla tröTT!!

på alla extremister
åt vilket jävla håll ni än går så är ni bara dumma i huvudet
jävla idioter
dör gör vi ju ändå
MÅSTE ni envisas med att göra det med skam??
tacka vet jag lagom
FAKTISKT
så det så....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 00:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2015-02-09

  Gunnar Hilén VIP
Tack ! Äntligen ett kvinnfolk som tar iiiii ! Jävligt uppfriskande !
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP