Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan på nyheter som aldrig kommer att diskuteras i tidningar och TV, men berör släkt och vänner djupt...


Väntan

Beredd på minus
hoppas på plus
eller åtminstone noll.

Redan mer än två år plus
efter det oförklarliga (både minus och plus)
en morgon fylld med tung snö
som ändrade förutsättningarna.

Oro
Tankar,
Men mest stöd, deltagande

och tacksamhet.

-------------------------------------
På bilden: Östhammarsfjärden 20140907 efter en middag med mina föräldrar.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-09 01:00



Bookmark and Share


    dreamoflife
Rör och berör!
2015-02-19

    ej medlem längre
Väntar tillsammans med dig
2015-02-14

    FlowerPower
Vacker, Tobbe!
2015-02-12

  Palett
Orosfylld väntan där mänsklig kontakt
har stor betydelse framgår av din berörande text.
2015-02-12

    ej medlem längre
Berörande text om något som oroar.
2015-02-09

  Teresia Ridell
Berörande, fint skrivet med bra flyt.

Vacker bild !
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)