Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsdags

Satsar på nytt liv
med obänderlig växtkraft
Sår ett frö idag




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:05



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vilken fin haiku! Härlig ansats till våren!
2006-04-18

    Bodil Sandberg
Ett frö som ska växa och blomstra...underbart
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S