Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett konstnärligt uppdrag


Sju meter lycka och paradnummer

Gör vad du vill
men men men men
mjölken och drickan och vattnet och brödet och smöret och osten
kommer alltid att vara placerad
rakt framför konstverket.
Bakom konstverket finns pannrummet som surrar ... högljutt.

Här är du är fri fri fri fri fri fri fri att skapa ett paradnummer på 7 meter
säger uppdragsgivaren med överförtjust brinnande uppsyn.
Konstnären tänker:
Jag får väl sätta målningen längs taket ....
Folket får väl för fan höja blicken !




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-25 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När ordet 'beställningsjobb' kommer försent - eller luras in i ett senare läge.
2015-02-26

  Lars Hedlin
Stark som tusan..Bra skrivit!
2015-02-26

  KattenKin VIP
Väldigt fri! Säger jag och balar taklänges.
Snygg och målande beskrivning av konstnärens villkor!
2015-02-26

  i af apa
för fan får blickarna höjas...!
2015-02-25

    Lena Söderkvist VIP
Konstens villkor är HÅRDA. Snyft.
2015-02-25

  Måna N. Berger
Få se om de höjer blicken från brödet och mjölken. Människan lever ju inte av bröd allenast!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP