Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Det universella vapnet
Förklätt till sköld

Hjärtan inklädda i kall hård metall
Onåbara
Osårbara
Leende ansikten vänder sig bort

Bortträngd
Utestängd av en osynlig mur av is
Fryser min kropp och själen brinner
Men tillåts inte dö

En dag till
Ett nytt försök
Att möta någons blick som kan värma en stund

Imorgon är kylan kvar
Isen i benmärgen försvinner inte

Avstängd cirkulation
Allt blod
Koncentrerat till hjärtat
Den enda punkt som känns
Den gör ont




Fri vers av Irkali
Läst 212 gånger
Publicerad 2015-02-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali