Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst material betyder något extra för en av olika skäl


Avsked

Jag såg att det var svårt för dig att gå
Blicken i dina ögon var lätt att förstå
Jag märkte att du hade svårt att slita dig
Jag hade lika stark känsla inom mig
Min mun sa hej då, mitt hjärta sa kom tillbaka
Det är dig mitt hjärta som jag kommer sakna

Finn mod och säga som det är, det är det enda raka
Pärlorna i ditt halsband var stjärnor mot ditt bröst
Jag tar en kyss från dig och ger dig flera tillbaka
Det finns inget annat än att följa en sin inre röst
Jag njöt av dina kyssar, så härligt din själ smaka
Känslan av att ha dig nära får bli min enda tröst

Tankar ger känslor som gör det svårt att vara still
Vi lever här och nu vi har tillräckligt med minnen
Ändå känns det som vi har en framtid om vi vill
Jag vet inte vad det är, men du berör mina sinnen
Jag har en dröm, en vision som jag kan utantill
Jag vet inte vad det är, kanske kärlek i elfte timmen

Det handlar om utstrålning, och jag charmas av ditt sätt
Avståndet mellan oss är några tankar och ett par mil
Att göra något galet och spontant känns just nu rätt
Kanske du kunde överraska mig, kom till mig i din bil
Tänk att det är så himla svårt, det som är så himla lätt
Du säger att du är dig själv, det är okej, jag gillar din stil




Fri vers av PPQ
Läst 405 gånger
Publicerad 2004-09-05 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ