Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utom räckhåll

Ibland ligger du
sådär lite i skymundan.

Det är bäst så.

Ibland dyker du upp
ur minnet.

Då är det som om du står
precis framför mig.

Men jag kan inte nå,
jag kan aldrig mer nå ...




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-10 14:31



Bookmark and Share


    GG
Att lägga ord på rätt vinkel och plats, så att den rätta stämmningen skiner fram är en konst, som du verkar ha ett gott grepp om. Dikten ger en kryddig känsla av sorg och saknad, på ett så djup och tilltalande sätt. Med andra ord... Bra dikt! :)
2015-02-15

    Birgersdotter VIP
Saknad och sorg
2015-02-11

  Gunnel Eriksson VIP
Skymundan är nog bäst.
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om saknad!
2015-02-10

    ej medlem längre
Sorgsen, stark & fin
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP