Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........?........!


/// S T R E S S
































Allt kommer





till den som kan vänta.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 513 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-11 10:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänk om det vore så väl!
2015-02-11

  SpamPippiL VIP
Tack. Du är ett geni. Tammefan.

Denna ska jag spara och bevara. Skulle jag ha en gravsten skulle dessa ord stå där. Dessa ord kan appliceras på så mycket.
2015-02-11

    Lena Söderkvist VIP
Till och med jobbtillfället. Bergis. Hoppas du har rätt.
2015-02-11

  Maj-Lis VIP
Den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge
2015-02-11

  Rozsi.kovacs

klockren bara tålamodet finns så
2015-02-11

  Teresia Ridell
Jaa..om inte annat så missar man en hel del små guldkorn i livet om man blint rusar fram..
2015-02-11

  Ingrid Trolle
Jag har länge misstänkt
att det är ett sätt att
trösta både barn och
vuxna. Personligen har
jag ingen positiv erfarenhet
Men det är mycket fint att
du delger oss detta
tröstekorn att klamra fast
vid
2015-02-11

    ej medlem längre
Och om inte riktigt allt kommer ... så kanske ändå det viktiga i livet gör det. Tålamod, självbehärskning, uthållighet... känns som positiva ord.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden