Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden ...

 

 

 

 

 

 

 

svårt att urskilja

mellan falskt och sant

men

mitt stadiga val är

alltid ärligt




Fri vers av Rise Little One
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-11 16:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja. ärlighet är bäst...bra val...
2015-02-14

    ej medlem längre
Kloka ord!
2015-02-12

  Lars Hedlin
Ja bra där :)
2015-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bäst så, för alla.
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Då sover man gott om natten!
2015-02-11

  Quasimodo
Rätt så för det och det håller längst!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One