Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

du är underbar
fantastisk
jobbig ibland när du får för dig att allt är fel på
sluta med det!
om man letar finns alltid fel
allt är perfekt sammanfört fast ska inte hålla för evigt
kretsloppets gång
du vet det
din gud har lärt dig det
är jag ganska säker på
bara det att du glömmer ibland

du är inte perfekt
inte heller jag
vem är det?
eller vad är?

tror när vi är så finns inget mer här för oss så bara lägga ner lixom
leva lära finnas
känna
älska
vara
är den uppgift vi har
du gör den alldeles fantastiskt
ÄR underbar älskad av många
har en uppgift som är viktigare än allt
dina barn
känn det
va det
för du ÄR det
glöm aldrig
att
ditt
liv
aldrig går ersätta




Fri vers av kråkan VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-12 00:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och ödmjukt..Gillas!
2015-02-12

  Quasimodo
En fin och härlig hyllning och gåva här till det vi är och ska vara!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP