Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag repar mod

Det gör
ont

Det blir
kantigt

Det skär
i själen

Det måste
ske

Jag repar
mod




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-12 10:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande!
2015-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat.
Precis så är det.
2015-02-12

  Lars Hedlin
Stark i känsla! Berör! varm kram <3
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia