Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Året var 1966


Ur minnets arkiv



Nyinflyttad till stan

Hade tid för anställningsintervju

Helt vilse, hittade inte dit

Hejdade en polisbil, frågade efter vägen

-Hoppa in så kör vi dig dit

Färden gick genom okända kvarter
bilen stannade vid en korsväg

-Nu ska du bara gå runt hörnet

Tackade för hjälpen

Kom i tid
fick jobbet

Letade mig hem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-12 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när det finns sådana som vill hjälpa...fint berättat...
2015-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart! Rart!
Verkade ha gott
i en fart! Vilken
ljuvlig start!
2015-02-13

  Valter Örn VIP
Man ska aldrig dra sig för att be om hjälp; de flesta människor är trots allt snälla.
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Bra om turen som blev
tur i oturen.

2015-02-12

    ej medlem längre
Trevligheter.
2015-02-12

  Marianne Räf
En solskenshistoria, som kanske
inte är så vanlig, numera! Jag blev
nekad hjälp av polis, när jag var
nödställd i stan 1997.- ---- ---- - -
2015-02-12

  Angel of love
Fint återskapat minne.
2015-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket fint minne! Trevliga hjälpsamma poliser finns!
2015-02-12

    Birgersdotter VIP
Härligt minne
2015-02-12

    ej medlem längre
Ett varmt minne för livet.
2015-02-12

  Heikki Hellman
Poliskåren är vänlig, 'gentlemen'!
2015-02-12

  louisegirl
Vilket härlig fint bemötande av polisen <3

Fint berättat" Tack "

2015-02-12

  Anya VIP
Handlingskraftig. Jaa polisen har hjälp mig också i kritiska stunder. Låste in bilnycklarna en gång...de kom och hjälpte mig dyrka upp dörren. Nästan pinsamt nu när jag berättar. :)
2015-02-12

  Rise Little One
Svenska polisen är bättre än italienska enligt mina egna erfarenheter. En fin historia att spara i minnen :)
2015-02-12

  Respons VIP
Spännande resa. Du får skicka en hälsning till polisen och tacka!
2015-02-12

    ej medlem längre
Vilket fint minne, hur du sedan hittade hem är en annan historia:)
2015-02-12

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig!
2015-02-12

  Teresia Ridell
Fin berättelse ! Påminner mig om mitten 80-tal..;jag och en väninna var på liftandes tältsemester...och vid ett tillfälle hittade vi inte tillbaka till vårt tält..och fick hjälp av ett par snälla poliser som skjutsade oss runt tills vi fann det igen:)
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP