Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Dear Steve ...

 

 

 

 

 

I'll never have that chance

to visit Alderley Park

Cheshire

but the memoirs of you

and your elegant tulipes

stay forever young 

on my mind ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-12 12:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra minnen lever alltid kvar...
2015-02-14

    ej medlem längre
Ja minnen har ingen ålder.
2015-02-14

  Lars Hedlin
Ett minne som stannar i stunden!
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
Fint minne
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
I minnet åldras ingenting!
bra skrivet.
2015-02-12

  KYREUS of Sweden
How sweet!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One